de training
Wat?
In deze training leer je in een kleine groep (max 6) wat jouw overtuigingen* zijn ten aanzien van jezelf. Je leert jouw emoties* herkennen en erkennen, zodat je er geen last meer van hoeft te hebben en steeds 1,2,3 met helder hoofd en fris hart verder kunt met wat je aan het doen was.

Waarom?
Omdat niet de omstandigheden op zich jou van je pad trekken, maar jouw ideeën daarover. Die van de wereld? Nee, die van jouzelf. En omdat je jezelf daarmee tekort doet. Omdat je niet gaat voor waar je echt blij van wordt én omdat je die valkuilen wilt leren sjeffen.

Hoe?
We behandelen de theorie (het een, twee en drietje van voelen, gevoelens en emoties, ons ego met zijn projectiemechanismen en de lol van de aha erlebnis als je doorkrijgt waar jij jezelf over laat struikelen) en pakken door op jouw eigen verhaal, zodat jij na de training weet waar je voortaan ff 'cut' moet zeggen om jezelf uit je eigen fuik te houden en de sunny shining you te blijven die je bent.

Voor wie?
Voor coole vrouwen, die willen groeien met hun hoofd naar de zon.

Door wie?
>>> 🌻 <<<

De training wordt meestal als onderdeel van een groter empowermentprogramma ingezet, bijvoorbeeld in trajecten business coaching. Neem vooral contact op als je denkt dat de training goed inpasbaar is in jouw aanbod.

Je kunt de training ook los afnemen.
Meld je aan en zet jezelf op de lijst van geïnteresseerden.
Zodra er 6 aanmeldingen zijn plan ik een datum met jullie.
Afhankelijk van het waar en hoe bepaal ik de prijs (reken op plm 57 euro all in)
en laat je die weten. Ga je akkoord met de prijs dan hebben we een 'go'.