de training


Wat?
In deze training leer je in een kleine groep (max 6) wat jouw overtuigingen zijn ten aanzien van single zijn. Je leert het herkennen en erkennen, zodat je er geen last meer van hoeft te hebben en steeds 1,2,3 met helder hoofd en fris hart verder kunt met wat je aan het doen was: sunny single zijn.


Waarom?
Omdat niet het single zijn op zich jou bezighoudt, maar de ideeën daarover. Die van de wereld? Nee, die van jouzelf. Omdat je jezelf daar mee om de oren slaat en je verliest in relaties, die je eigenlijk niet wilt, gewoonten, die je eigenlijk niet wilt, gevoelens, die je eigenlijk niet wilt én omdat je die valkuilen wilt leren sjeffen.

Hoe?
We behandelen de theorie (het een, twee en drietje van voelen, gevoelens en emoties, ons ego met zijn projectiemechanismen en de lol van de aha erlebnis als je doorkrijgt waar jij jezelf over laat struikelen) en pakken door op jouw eigen verhaal, zodat jij na de training weet waar je voortaan ff 'cut' moet zeggen om jezelf uit je eigen fuik te houden en de sunny single te blijven die je bent.


Voor wie?
Voor coole, zelfstandige, selfsupporting single 45+ vrouwen / no kids, die af en toe ff de weg kwijt zijn rondom het huisje-boompje-beestje hokje.

*) Door je aan te melden zet jezelf op de lijst van geïnteresseerden.
Zodra er 6 aanmeldingen zijn plan ik een datum met jullie.
Afhankelijk van het waar en hoe bepaal ik de prijs (reken op plm 57 euro all in)
en laat je die weten. Ga je akkoord met de prijs dan hebben we een 'go'.